Профил

Име:

Пол:

Место:

Зачленет на:

14 Мај 2013

Последна посета:

15 Март 2016 21:23

Изиграни:

765

Најдобри резултати:

43

Коментари:

1

Пријатели

Најдобри резултати

101 Tiles 10 Seconds Резултат: 15
2012 Jigsaw Tournament League Резултат: 7 482
60 seconds to the ground Резултат: 24 500
Big Bubble Pro Резултат: 2 641
Bloody Climber Резултат: 13 733
Cardinal Резултат: 63
Chemistry Резултат: 90 520
Click Goal Резултат: 10 000
Dibbles: for the greater good Резултат: 144 135
Drive and Drift Резултат: 71 000
Dune Tank Резултат: 91 848
Heliwars Резултат: 74